Boei

Haarlem Fietstad

Haarlem Fietsstad
Haarlem Fietsstad [HFS] beheert en exploiteert:
40 buurtstallingen op 32 locaties,
42 ov-boxen op 3 locaties en
29 fietsboxen op 6 locaties.

Deze fietsparkeervoorzieningen werden tot 1 januari 2016 door de gemeente Haarlem in stand gehouden. HFS is begonnen om in samenwerking met de gemeente de fietsparkeervoorzieningen stap voor stap te moderniseren en achterstallig onderhoud weg te werken.

Ons doel: Langdurig behoud en waar mogelijk uitbreiding van buurtstallingen en ov-stallingen in Haarlem.

Onze visie: Een onafhankelijke centrale website in de gemeente Haarlem brengt vraag en aanbod van stallingplaatsen bij elkaar. Het maakt de vraag naar buurtstallingen duidelijk en stimuleert gemeente en buurtorganisaties, ondernemers en particulieren om extra stallingplaatsen te creëren.Buurtrijwielstallingen in de directe woonomgeving
Bij Haarlem Fietsstad kunt u een plaats huren in een buurtstalling of in een fietskluis. In opdracht van de gemeente beheert Haarlem Fietsstad 40 buurtstallingen in Haarlem. Haarlem Fietsstad geeft de contracten en de sleutels uit, beheert de wachtlijst en doet klein onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden.

Op sommige locaties kunt u - in overleg - ook uw scooter, brommer, scootmobiel of bakfiets stallen.

Kijk op de kaart voor een mogelijke vrije plaats bij u in de buurt. Is er nog geen plek vrij, dan kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen bij de stalling van uw voorkeur. Stallingen per wijk >>


Fietskluizen nabij OV-knooppunten
Haarlem Fietsstad beheert een aantal individuele fietskluizen bij de bushaltes Reinaldapark, Europaweg/Schipholweg en Station Spaarnwoude. Zo staat uw fiets veilig en droog, terwijl u met het OV verder reist.


Gebruiksvriendelijk
Door de toegenomen diversiteit van de fietsen voldoen de oude voorwielbeugels dikwijls niet meer. Wij streven ernaar om door middel van moderne rekken iedereen een stallingplaats op maat te bieden. Voor lichtere modellen is er de fietslift, voor zwaardere (elektrische) fietsen zijn er aanleunbeugels (nietjes) beschikbaar.

 

Veiligheid
Gedurende het afgelopen jaar hebben we de sloten van vrijwel alle buurtstallingen vervangen door het iLOQ-systeem. De komende tijd zullen we ook de OV-boxen en buurtboxen gaan voorzien van nieuwe sloten.

 

 

 

Haarlem Fietsstad

Stallingen per wijk
Bekijk de stallingen in uw wijk voor gedetailleerde informatie en beschikbaarheid.

Centrum >>
Noord >>
Oost >>
Schalkwijk >>
Zuidwest >>

 

 Klik op één van de of maak gebruik van , linksboven de kaart; het overzicht van de beschikbare buurtstallingen wordt links van de kaart zichtbaar. De kaart kan ook buiten de website worden bekeken, klik in dat geval op het symbool [rechstboven] .

 

 

Button_HFS Telefoon 06 22342211
Button_HFS Mail

info(_AT_)haarlemfietsstad.nl


Button_HFS KvK 64987434
Button_HFS BTW NL02200187B01
Button_HFS IBAN NL18ASNB0942881869

Button_HFS Privacy | cookies >>

Reserveren
Om één of meerdere plaatsen in een stalling van uw voorkeur te kunnen reserveren, vult u het aanmeldformulier dat betrekking heeft op uw wijk in. Voordat u dat doet is het raadzaam om de Algemene Voorwaarden te lezen.

Aanmeldformulier
Centrum >>
Noord >>
Oost >>
Schalkwijk >>
Zuidwest  >>


Algemene Voorwaarden
Buurtstalling [pdf]
Box/Berging [pdf]

Boei1

Energiezuinige sleutels

Om de veiligheid van de buurtstallingen te verbeteren hebben wij het afgelopen jaar alle sloten vervangen door het iLOQ-systeem.

Dit elektronische sluitsysteem stelt ons in staat om volledige controle te houden over wie er toegang hebben tot de stalling. Zodra een sleutel als vermist wordt opgegeven kunnen wij deze direct op een zwarte lijst plaatsen, waardoor deze voor een eventuele oneerlijke vinder onbruikbaar is.

Ook kunnen wij met dit systeem eenvoudig in eigen beheer sleutels (her)programmeren. Zo is een sleutel van stalling A weer her te gebruiken voor stalling B en is het mogelijk om een sleutel aan meerdere stallingen toegang te bieden.

Hoewel het een elektronisch systeem is, werkt het zonder elektriciteit van buitenaf. Door het insteken van de sleutel in het slot wordt een klein beetje stroom opgewekt, net genoeg om te kijken of de sleutel toegang geeft. Verder werkt het net als bij een normale sleutel, de gebruiker draait het slot zelf open.

 

Sleutel
Bent u uw sleutel kwijt? Meld dit alstublieft direct aan ons per

info(_AT_)haarlemfietsstad.nl?subject=Vermissing%20sleutel&body=Naam%3A%20%0A%0ADatum%20vermissing%3A%20%0A%0AIndien%20u%20nog%20andere%20sleutels%20van%20de%20stalling%20heeft%2C%0Anummers%20van%20deze%20sleutels%3A%20
of bel 06 22342211 Door de sleutel te blokkeren kunnen wij voorkomen dat onbekenden toegang tot de stalling hebben.

Haarlem Fietsstad

Tarieven [per week]
Button_HFS Fiets € 2,=
Button_HFS Scooters | bakfietsen  € 3,50
Button_HFS Borg € 50,=

 Algemene Voorwaarden
Buurtstalling [pdf]
Box/Berging [pdf]

AnkerBoven1
AnkerBoven
Login

deel